Wij zoeken front office medewerkers en gezellige maatjes

Wij zoeken op de front office een enthousiaste, communicatieve en humorvolle aanpakker voor telefoondiensten en computerwerk. Voor Elkaar in West is De plek voor ondersteuning en ontmoeting voor bewoners in West.

Je staat onze hulpvragers (bewoners uit Amsterdam West) en vrijwilligers (ook uit Amsterdam West) telefonisch te woord en verwerkt alle gesprekken en afspraken in ons computer systeem. Daarnaast zoek je bij die hulpvragen beschikbare vrijwilligers en die koppel je dan aan elkaar. Geïnteresseerd? Lees hier verder welke kennis en vaardigheden je nodig hebt.

Vind jij het leuk om met een eenzame (oudere) buurtbewoner in West een kopje koffie te drinken, langs te gaan voor een praatje, samen te wandelen of boodschappen te doen? wordt dan Gezellig maatje voor je buurman of buurvrouw!

Sommige mensen hebben weinig of geen contacten. Niet iedereen kan rekenen op kinderen of buren. Onze maatjes zijn er voor mensen die behoefte hebben aan contact met anderen en moeite hebben dit zelf te organiseren. Deze maatjes dragen in hoge mate bij aan het afwenden van een (dreigend) sociaal isolement. Geïnteresseerd? Lees hier dan verder….