Wervingsactie ‘Blue Monday’

Help je mee met onze wervingsactie? 

Op ‘Blue Monday’ om 10.00 uur lanceert Voor Elkaar in Amsterdam met de Amsterdamse organisaties voor sociaal buurtwerk de video: ‘Voor wie kom jij in beweging?’. Een poëtische ‘spoken word’ oproep aan alle Amsterdammers om er voor elkaar te zijn. Een prachtig product dat we samen met jullie viraal willen laten gaan op social media en andere platforms. En daarvoor vragen we een kleine, maar o zo belangrijke, inspanning van jullie!  

Wil je per maandag 16 januari vanaf 10.00 uur de video op al je persoonlijke en werk gerelateerde media-kanalen delen? En likes en hartjes geven aan elkaars gedeelde berichten. Zo zorgen we er met elkaar in Amsterdam voor dat de video viraal gaat. Onze droom is, dat zich zoveel vrijwilligers gaan aanmelden door de video, dat we iedereen met een hulpvraag snel kunnen helpen!  
 

Hier de kanalen waarop je vanaf de 16e de video kunt delen:  

•          Facebook: https://www.facebook.com/VoorElkaarInAmsterdam  

•          LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/voor-elkaar-in-amsterdam/  

•          YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCGfCH-TrjTcz2FkvYXp7zSg  

•          (Per dinsdag 17 januari) Instagram: https://www.instagram.com/voorelkaarinamsterdam/  

   

Hier de countdown pagina op de website van Voor Elkaar In Amsterdam:  

•          https://voorelkaarinamsterdam.nl/videos/  

Hier een voorbeeldtekst die jij kunt gebruiken voor jouw berichten:  

‘Voor wie kom jij in beweging?’. Op ‘Blue Monday’ worden Amsterdammers opgeroepen om er voor elkaar te zijn. Om naar elkaar om te kijken. Om zich aan te melden als vrijwilliger. Want zij kunnen veel betekenen voor een ander! De naam ‘Blue Monday’ is gegeven aan de meest sombere maandag van het jaar, dit jaar dus op 16 januari. Een dag om niet bij de pakken neer te zitten. Om mensen op te peppen is er deze video. Het is ook bij uitstek de dag om je aan te melden als vrijwilliger via:

[http://www.voorelkaarinamsterdam.nl%20/]www.voorelkaarinamsterdam.nl