Voor Elkaar in West is verhuisd!

In het voorjaar van 2018 zag onze dienstverlening Voor Elkaar in West het licht. Vanuit een kantoortje in Huis van de Buurt De Klinker, trapten we af. We hadden 5 vrijwilligers op de frontoffice en zo’n 35 vrijwilligers op de buurtdiensten.

In april dit jaar verhuizen we naar de Baffinstraat 30, vlakbij Huis van de Wijk De Tagerijn in De Baarsjes.  

Na de start in 2018 is het aantal vrijwilligers van Voor Elkaar in West flink uitgebreid. Zowel van het frontoffice-team als van de vrijwilligers in het veld. Ook weten bewoners en hulpverleners ons steeds beter te vinden met hun hulpvragen. We zijn dus uit onze kinderschoenen gegroeid en hebben daarom meer werkplekken nodig. Helaas heeft De Klinker geen groter kantoor voor onze dienstverlening. Na een flinke speurtocht naar een ruimer pand, hebben we in februari onze prachtige nieuwe plek gevonden. Hier hopen we ons frontoffice-team snel uit te kunnen breiden.

Onze collega’s van Amstelring en Combiwel in De klinker gaan we zeker missen. En ook de gezellige reuring van de bewoners en bezoekers in De klinker. We hopen dat we snel weer langs kunnen komen om te lunchen of voor een borrel!