Ione bedankt!

Ione

Ione is vanaf mei 2018 met veel plezier werkzaam geweest als vrijwilliger bij onze bruisende organisatie. Vanuit haar eerdere werkzaamheden voor Combiwel in de Staatsliedenbuurt is ze met al haar ervaring en enthousiasme zo doorgerold naar Voor Elkaar In West.

Ook had ze vanuit haar eerdere ervaring als praktijkassistente in de psychiatrie en poli-assistente binnen het voormalige Sint Lucas Andreas Ziekenhuis, als geen ander hart voor de buurtbewoners. Als een ware spin in het web heeft ze Voor Elkaar In West vanaf de kinderschoenen weten op te bouwen tot de inmiddels prachtige organisatie die het nu is.
In tijden van corona kwamen er uit alle hoeken nieuwe aanmeldingen van vrijwilligers om kwetsbare buurtbewoners te ondersteunen. Ione heeft dit door middel van haar enthousiasme en betrokkenheid allemaal in goede banen weten te leiden. Diverse buurtbewoners uit De Baarsjes, Westerpark, Bos en Lommer en Oud-West heeft ze dan ook weten te helpen in moeilijke tijden.

Ione zou niets liever zien dan dat elk stadsdeel binnen Amsterdam subsidie krijgt voor een prachtig initiatief als dit. Voor Elkaar In West is tijdens dit interview nog gevestigd in verzorgingshuis De Klinker. Volgens Ione biedt verzorgingshuis De Schutse in Nieuw-West de ultieme plek om Voor Elkaar In Nieuw-West te ontwikkelen.

Gedurende haar tijd bij Voor Elkaar In West kijkt ze terug op een schat aan mooie momenten. Zoals Ione altijd zegt: vrijwilligers zijn de waakhonden over kwetsbare buurtbewoners, ook via de telefoon! Daarnaast zou ze iedereen willen meegeven: wil je leren relativeren? Heb dan contact met oudere mensen!

BEDANKT VOOR ALLES IONE, WE GAAN JE MISSEN!