Noor-Yvonne-Sybo

Gezocht kantoormedewerker Voor Elkaar in West

Wij zoeken een enthousiaste, communicatieve en humorvolle aanpakker voor telefoondiensten en computerwerk.

Wat ga je doen?
Je staat onze hulpvragers (bewoners uit Amsterdam-West) en vrijwilligers telefonisch te woord. Je verwerkt alle gesprekken en afspraken in ons computersysteem. Daarnaast zoek je bij die hulpvragen beschikbare vrijwilligers en die koppel je dan aan elkaar.

Wat neem je mee
Levenservaring, empathie, HBO denkniveau, computervaardig en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Goed kunnen luisteren, alert zijn op wat je hoort en kunnen doorvragen zijn heel belangrijk. Daarbij beschik je over een duidelijke, vriendelijke telefoonstem. Verder verwachten we dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken.

Aangeboden scholing
Je krijgt training on-the-job, o.a. met de applicatie SW-Office.

Wat krijg je ervoor terug
Je komt in een fijn team met leuke collega's en op een mooie werkplek in De Baarsjes.
Je kunt iets betekenen en van nut zijn voor een buurtbewoner. Ook kun je nieuwe contacten leggen, je eigen kwaliteiten ontdekken en jezelf ontwikkelen.

Beschikbaarheid
Met spoed zoeken wij een kantoormedewerker voor in ieder geval de maandagochtend van 9.00 tot 13.00 uur en nog een extra ochtend in de week, met de intentie om minimaal 1 jaar te blijven.

Geïnteresseerd
Neem contact op met Yvonne Liefhebber, vrijwilligerscoördinator, mobiel: 06 39 71 78 55
of Lize Kelderman, algemeen coördinator, mobiel: 06 18 18 93 82.
We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. En bij een positief gevoel van beide kanten vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag voor je aan.