kantoor mdw

Kantoorvrijwilliger
Wij zoeken een enthousiaste, communicatieve en humorvolle aanpakker voor telefoondiensten en
computerwerk.

Taakomschrijving
Je staat onze hulpvragers (bewoners uit Amsterdam-West) en vrijwilligers (ook uit Amsterdam-West)
telefonisch te woord. Je verwerkt alle gesprekken en afspraken in ons computer systeem. Daarnaast zoek je bij die hulpvragen beschikbare vrijwilligers en die koppel je dan aan elkaar.

Kennis en vaardigheden
Levenservaring, empathie, HBO denkniveau, computervaardig en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Goed kunnen luisteren, alert zijn op wat je hoort en kunnen doorvragen is zeer belangrijk. Daarbij beschik je over een duidelijke, vriendelijke telefoonstem. Verder verwachten we dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken.

Aangeboden scholing
Je krijgt training on-the-job, o.a. met de applicatie SW-Office. Verdere scholing/opleiding is bespreekbaar en afhankelijk van de contractduur.

Wat krijg je ervoor terug?
Een fijn team met leuke collega's; een mooie en leuke werkplek in De Baarsjes. Iets kunnen betekenen voor een ander, gevoel nuttig te zijn in de maatschappij, betere zelf perceptie, nieuwe contacten, ontwikkeling van jezelf en ontdekking eigen kwaliteiten.

Werktijden
We zoeken nieuwe collega's die zich 2 dagdelen per week van 9.00 - 13.00 uur of van 13.00 - 17.00 uur op werkdagen (ma t-m vrij) willen inzetten. Met de intentie voor minimaal 1 jaar te blijven.

Geïnteresseerd?
Neem contact op Yvonne Liefhebber, vrijwilligerscoördinator, mobiel: 06 39 71 78 55
of Lize Kelderman, algemeen coördinator, mobiel; mobiel: 06 18 18 93 82.
Bij een positief gevoel van beide kanten, vragen we je om een (gratis) Verklaring Omtrent het
Gedrag te overleggen.