kantoor mdw

Gezocht kantoorvrijwilliger Voor Elkaar in West

Wij zoeken een enthousiaste, communicatieve en humorvolle aanpakker voor telefoondiensten en computerwerk.

Wat ga je doen?
Je staat onze hulpvragers (bewoners uit Amsterdam-West) en vrijwilligers telefonisch te woord. Je verwerkt alle gesprekken en afspraken in ons computersysteem. Daarnaast zoek je bij die hulpvragen beschikbare vrijwilligers en die koppel je dan aan elkaar.

Wat neem je mee?
Levenservaring, empathie, computervaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Goed kunnen luisteren, alert zijn op wat je hoort en kunnen doorvragen zijn heel belangrijk. Daarbij beschik je over een duidelijke, vriendelijke telefoonstem. Verder verwachten we dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken.

Aangeboden scholing?
Je krijgt training on-the-job, o.a. met de applicatie SW-Office. Verdere scholing/opleiding is bespreekbaar.

Wat krijg je ervoor terug?
Een fijn team met leuke collega's en een mooie werkplek in De Baarsjes. Iets betekenen voor een ander en het gevoel van nut te kunnen zijn. De kans op nieuwe contacten, ontwikkeling van jezelf en ontdekking van je eigen kwaliteiten.

Beschikbaarheid?
We zoeken collega's voor 2 dagdelen per week van 9.00 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 17.00 uur op werkdagen (ma tm vrij). Met de intentie om minimaal 1 jaar te blijven.

Geïnteresseerd?
Neem contact op met contactpersonen:
Yvonne Liefhebber, vrijwilligerscoördinator mobiel: 06 39 71 78 55 of Lize Kelderman, algemeen coördinator, mobiel: 06 18 18 93 82.
Bij een positief gevoel van beide kanten, vragen we je om een (gratis) Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen.